Port RoyalAblak felújítás és gyártás.

Sivák József: +36-20/418-7773 Pál László: +36-20/938-5720

Határidőre vonatkozó pontosság, rugalmasság

Ügyfeleink elégedettsége számunkra elsődleges fontosságú, ezért rugalmasan kezeljük a határidőket. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az ügyfelek igényeinek és ütemezésének. Rugalmasságunk lehetővé teszi számunkra, hogy az ügyfél javára állítsuk be a munkavégzés időpontját, hogy az ne csak a minőség, hanem az ügyfél kényelme és időbeosztása szempontjából is optimális legyen.

Árgarancia

Biztosítjuk, hogy az áraink versenyképesek és tisztességesek. Meggyőződésünk, hogy minőségi szolgáltatásaink elérhető áron érhetők el, és az árak minden esetben átláthatóak és megbízhatóak.

Több mint 25 éves tervezési és gyártási tapasztalat

Cégünk szakmai tapasztalata hosszú évekre nyúlik vissza, így rendelkezünk a szükséges szakmai tudással és tapasztalattal. Az évek során folyamatosan fejlesztettük technológiáinkat és folyamatainkat a gyártásban és a felújításban is, hogy mindig a legjobb minőséget nyújtsuk ügyfeleinknek.

Saját fejlesztésű technológiák

Innovatív megközelítést alkalmazunk a felújítási és gyártási folyamatok során. Saját fejlesztésű technológiákat használunk, amelyek hatékonyabb és korszerűbb eredményeket eredményeznek, valamint ez garantálja, hogy a végeredmény mentes legyen a konstrukciós hibáktól és egy új technológia gyermekbetegségeitől is. Ezáltal biztosítjuk, hogy az ablakaink és ajtóink kiemelkedjenek a piacon elérhető más termékek közül.

Szerelőink szaktudása és elvárások teljes tudata

Csapatunk tagjai kiváló szakemberek, akik rendelkeznek a szükséges jártassággal és tapasztalattal a hőszigetelt ablakok terén. Elkötelezettek vagyunk az ügyfél-elégedettség és a szakmai minőség iránt, és folyamatosan képezzük és fejlesztjük munkatársainkat az aktuális elvárások szerint.

Segítünk a választásban

Érdemes-e felújítani az ablakaimat, mit lehet belőle kihozni, mennyibe kerülne ez, vagy az a variáció, melyiktől milyen élettartam várható, ár-érték arányban melyik megoldás a gazdaságosabb? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben régre visszanyúló tapasztalatunk segítséget tud adni a döntéshez, a választáshoz.

Mi segítünk a döntésben!

  • Lobog a haja alvás közben?
  • Nem tudja, hogy mire van szüksége?
  • Elég a felújítás, vagy új ablakokat cseréljen?
  • Nem szeretne sok pénzt költeni, de minőségi munkát vár el?
  • Ha van kiforrott elképzelése, megvalósítjuk!

Keressen fel minket! Mi segítünk Önnek a döntésben. A felmérést INGYEN elvégezzük és rendkívűl rövid határidővel dolgozunk. Szakembereink megállapítják Ön helyett, hogy nyílászárói felújíthatók vagy javíthatók-e, amivel akár olyan hatást érhet el, minha hatalmas összegeket költene új ablakokra. De ha mégis szükség van a cserére, Mi a legoptimálisabb és legjobb ár/érték arányú feltételekkel rendelkező ajánlatokat nyújtjuk Önnek.

Galéria
Munkáinkat főként Miskolc és Debrecen környékén, valamint Budapesten végezzük. Hívjon és a Portroyal segít Önnek!

Értékelés