Korszerűsítés


A korszerűsítés egy bontás nélküli lehetőséget nyújt arra, hogy meglévő nyílászáróit hőtechnikai és mechanikai szempontból korszerűbbé tegye és modernizálja.

Szolgáltatásaink révén a legkorszerűbb szigetelési és üvegezési technológiákat alkalmazzuk, hogy a meglévő szerkezeteket frissítsük és optimalizáljuk anélkül, hogy komplett ablak- vagy ajtócserét kellene elvégezni.

Az újabb termo üvegek, a tömítőrendszerek cseréje és a beállítások precíz végrehajtása révén biztosítjuk az energiahatékonyság, a megbízható záródás és a huzatmentes környezet elérését. mindezt a csere költségének töredékéből!!!

Sík üvegek termo üvegre cserélése

A korszerűsítés során (jellemzően a külső szárnyaknál) a síküvegeket termo üvegekre cseréljük, melyek hőtükrös kivitelűek és argon gázzal töltöttek, így fokozott hőszigetelést biztosítanak télen és nyáron is.

A zárak beállítása, szükség szerinti cseréje

A régi ablakok és ajtók pontos és megbízható záródásának érdekében végzünk beállításokat és indokolt esetben zárcserét.

Szigetelések pótlása, cseréje

A legújabb szigeteléstechnikai megoldásokat alkalmazzuk, hogy ablakai hőszigetelési és műszaki szempontból is a legkiválóbbak legyenek. nyílászáró típusonként mindíg az adott fajtához leginkább megfelelő rendszert alkalmazva.

Huzatmentes zárás kialakítása

Azoknál az ablakoknál amik eredeti állapotuk szerint nem rendelkeznek szigeteléssel, gépi technológiával kialakítjuk azokat a szerelőhornyokat amibe szakszerűen rögzíteni lehet az odavaló szigetelőrendszert. Amennyiben igényli az ablak az utánállítást azt szerelőink egyidejűleg elvégzik

Szervizelés, beállítás

Az erkélyajtók, ablakok pontos beállításával biztosítjuk, hogy a szerkezetek oda záródjanak, ahová azokat újkorukban tervezték. Ez fontos eleme a pontos működésnek és a hosszú távú megbízhatóságnak. Tapasztalt szakembereink ki tudják hozni az Ön nyílászárójából a maximumot!

Redőnyök, szúnyoghálók

Vállaljuk redőnyök és szúnyoghálók szerelését is, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk az ügyfeleknek az árnyékolástechnika terén is.

Vasalatok szakszerű javítása

Javítjuk, olajozzuk és finombeállítjuk a kilazult, kopott vagy törött vasalatokat, megmentve ablakait és ajtóit bontástól, biztosítva a rendeltetésszerű használatot.