Új fa nyílászárók gyártása


Az új fa ablakok gyártása terén a minőség és az odafigyelés alapvető fontosságú. Csakis kiváló alapanyagok felhasználásával és szaktudással lehet létrehozni olyan termékeket, amelyek kielégítik az igényeket és hosszú távon garantálják a kényelmet, a szépséget, a szigetelést és a tökéletes működést.

Cégünk büszkén tekint vissza több mint 20 évnyi tapasztalatra a gyártás terén, és folyamatosan lépést tartunk a technológia fejlődésével.

Szépen kidolgozott és precízen gyártott fa ablakokat kínálunk, amelyek kiváló minőséget, esztétikát és szigetelést nyújtanak. A gondosan válogatott alapanyagok garantálják a tartósságot és hosszú élettartamot, míg a modern szigetelési technológiák segítenek minimalizálni a hőveszteséget és a zaj behatolását. A felületkezekést a Milesi vagy a Helios ipari lazúr rendszerekkel végezzük

A fa ablakok tehát nemcsak szépek, hanem megbízható és energiatakarékos megoldást nyújtanak otthona számára.

2 vagy 3 rétegű üvegezés

Napjainkra már a fokozott hőszigetelő képességű termo üveg az alap, de speciális igényeket (naphő elleni védelem, betörésvédelem, hangszigetelés) is ki tudunk szolgálni. A hőmegtartást a 3 rétegű üvegezéssel lehet maximalizálni. A nyílászárók tervezésénél figyelembe kell venni minden körülményt ami meghatározó lehet az üvegtípus megválasztásakor. Több jó nevű termo üveg gyártó cég teljes palettájával állunk rendelkezésre.

68, 78 és 88mm tok és szárny vastagság, kiváló minőségű borovi fenyőből

Az új legyen szép, biztonságos és időtálló! Hossztoldott, több rétegben ragasztott borovi fenyőből készülő bejárati ajtók, erkélyajtók és ablakok gyártása egyéni elképzelés szerint, felületkezeléssel és beépítéssel akár. 68 - 88 mm tok és szárnyvastagsággal, 2 vagy 3 rétegű üveggel!

Festés - Felületkezelés - Színvilág

A Milesi, Helios, Sherwin Williams vízbázisú ipari festék - és lazúrrendszerei teljes választéka nyújt lehetőséget ügyfeleinknek arra hogy nyílászárói ne csak színvilágukkal, hanem időtállóságukkal is kitűnjenek a mezőnyből.

Dupla tömítőgumis szigetelés

A tömítőguminak óriási jelentősége van a szigetelés eredményességének kapcsán. A dupla soros gyári rendszer nem csak a hő, hanem a hangszigetelés terén is az élvonalba sorolja termékeinket.

Nyíló vagy bukó-nyíló kivitel tetszés szerint

Mindenkinek más-más a prioritása, abban az esetben is, mikor a nyílászárók kapcsán születik döntés. Mi ezt teljes mértékben tiszteletben tartjuk, és igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit, legyen szó akár nyíló, akár bukó-nyíló nyílászárók beépítéséről.

Redőnyök, szúnyoghálók

Vállaljuk redőnyök és szúnyoghálók szerelését is, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk az ügyfeleknek az árnyékolástechnika terén is.

Bejárati ajtók egyéni igényekre szabva

Segítünk Önnek kiválasztani az ízlésének és preferenciáinak leginkább megfelelő bejárati ajtót! Válasszon a széles skálából vagy keressen meg minket egyedi elképzeléseivel – hogy a hazaérkezés első pillanata is minden nap örömet okozzon.