SOFA felújítás - korszerűsítés


A Sofa ablakok szervizelése és korszerűsítése terén szakértő szolgáltatásokat kínálunk.
Megértjük, hogy az idő múlásával az ablakok kopnak és megváltozik a működésük, és ezért fontos, hogy megfelelő karbantartást és törődést kapjanak.
Vállaljuk a Sofa, Dufa és a kisipari hőszigetelt ablakok szervizelését, korszerűsítését, hogy újra hatékonyan működjenek és optimális hőszigetelést biztosítsanak.
Az alábbi szolgáltatásaink révén hozzájárulunk az ablakok teljesítményének javításához és az otthona kényelmének növeléséhez.

Termo üvegek cseréje (akár Ug=0,9)

a '80-as évek második felétől gyártott Sofa és Dufa ablakok és erkélyajtók üvegezése az akkori kor követelményeinek megfelelő 2.96-os K értékű termo üveg volt. A szabványok változása, a fűtésköltségek növekedése, az ablakokkal szembeni elvárások, mind affelé mutatnak, hogy érdemes hatékonyabb hőtükrös, argon töltésű üvegeket rakatni a régi helyett. Nem jelent súlynövekedést, ha továbbra is 2 rétegű, de már korszerű termo üveget választunk, így a vasaltokat sem terheljük túl és a csere alkalmával a meglévő üvegszorító léc is maradhat az eredeti.

Zárak, vasalatok, kilincsek javítása, beállítása, cseréje

A kopott, törött alkatrészeket javítjuk vagy cseréljük, és gondoskodunk a zárak, vasalatok és kilincsek pontos beállításáról. Ez biztosítja a megbízható működést és a zavartalan használatot. Néhány régebbi ablak vasalatának pótlása sok iparos számára komoly kihívás. Roto vasalatok kapcsán rengeteg bontott, újszerű vasalatalkatrészünk várja donorként, hogy egy új helyen működhessen tovább. Ha egy ablak esetén túl sok alkatrészt kellene cserélni akkor a kölcséghatékonyság miatt sokszor a komplett vasalatcsere jelenti a legolcsóbb megoldást

Üvegcsere 2 rétegűről 3 rétegűre

A 120x150cm-es ablakméretig a régi vasalat a legtöbb esetben elbírja a plusz üvegréteg többletsúlyát is. 3 rétgűre váltáskor az üveglecet is cserélni kell. Az ettől nagyobb felületű szerkezetek esetében a többletsúly indokolhatja a tartó- vasalatok cseréjét is.

Bejárati ajtók cseréje (a fa tok megtartásával)

Ha bejárati ajtaja nem megfelelően zár, huzatos vagy csak esztétikai szempontból szorul cserére, segítünk! Cseréljük ki a bejárati ajtót, lehetőség szerint megtartva a fa tokot is, hogy megfelelő funkcionalitást és esztétikát nyújtsunk.

Szigetelő anyagok pótlása, vagy cseréje

Amennyiben szükséges, pótoljuk vagy cseréljük az ablakok szigetelő anyagait. Korszerű és hatékony szigetelőanyagokat alkalmazunk, hogy minimalizáljuk az energiaveszteséget és az ablakok hőtechnikai teljesítményét a legjobb szintre emeljük.

Redőnyök, szúnyoghálók

Vállaljuk redőnyök és szúnyoghálók szerelését is, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk az ügyfeleknek az árnyékolástechnika terén is.