Gyakran ismételt kérdések

Meddig bírja még az ablakom, érdemes-e felújítani?
A díjmentes helyszíni felmérés lehetőséget ad szakembereinknek az ablakok állapotának felmérésére. Meg tudjuk állapítani hogy az ablaknál a felújítás vagy a komplett csere a célszerűbb.
Milyen határidőre vállalnak munkát?
Az új nyílászárók gyártása általában 5-6 hét, a korszerűsítés - szigetelés - felújítás pedig 4 hét szokott lenni, mire az ügyfélnél a munka elvégződik.
Hány napos lesz a felfordulás?
Általában a munkát a helyszínen 1 nap alatt el tudjuk végezni egy családi ház esetében, bár ez nagyban függ a munka mennyiségétől, az ablakok megközelíthetőségétől stb.
Megrendeléskor kell-e előleget fizetni?
Amennyiben a vállalt munkák közt egyedi méretre kell gyártani bármit, akkor igen. Sima szigetelés - beállítás munkához értelemszerűen így nem kell, de ha már üveget is kell cserélni, vagy komplett ablakot, akkor a vállalási összeg 30 - 40%-át foglalóként szükséges megrendeléskor utalni, vagy kifizetni.
Elviszik-e a bontott ablakokat?
Csak abban az esetben, amennyiben a vállalkozási szerződésben ez rögzítve lett.
Mennyi garanciát vállalnak?
Általában 5 évet. A munka elvégzésekor a konkrét garanciális feltételekről a termékhez / szolgáltatáshoz kapcsolt garanciapapír ad pontos leírást.
Egy átlagos lakás, átlagos ablakokkal általában mennyibe kerül a felújítás?
A díjmentes felmérés tud erre csak választ adni.
1 db ablak javítása is szóba jöhet?
Sajnos ez túl kicsi mennyiség, hogy mi ezt gazdaságosan el tudjuk vállalni.
1 db ablakot is kicserélnek?
Sajnos ez is túl kicsi mennyiség. Ha minden költség egy ablakra rakódik rá, és nincs díjmentes felmérés, nincs kedvezményes szállítás, akkor nem tudunk jó árat adni sajnos. az egyéb háttér költségek nagyságrendje miatt ezért az 1 ablakos munkákat a legtöbb esetben nem tudjuk elvállalni.
Visszajavítják a falat ablakbeépítés után?
Amennyiben ez írásba foglalva részét képezte az eredeti megállapodásnak, akkor természetesen igen.