Új műanyag nyílászárók gyártása


Az új műanyag nyílászárók gyártása terén kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségű német Gealan profilcsalád felhasználására, amely lehetővé teszi az egyedi elképzelések szerinti kialakítást.

Ezek a nyílászárók megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, legyen szó hő- és hangszigetelésről, betörés elleni védelemről vagy szellőzésről.

Választhatóak 74-90 mm-es profilok, 2 vagy 3 rétegű üvegezés, és az alábbi szolgáltatások akármelyike.

Gealan profilcsalád

A német GEALAN műanyag profilok a legfejlettebb műszaki színvonalat képviselik, az esztétikus megjelenés mellett biztosítva a kiváló hő- és hangszigetelést, valamint a betörés elleni védelmet. Íves szerkezeteket is ki lehet alakítani

2 vagy 3 rétegű üvegezés

Az új műanyag ablakok és ajtók beépítése során lehetőség van 2 és 3 rétegű üvegezésre is, amely jelentős fűtés költség megtakarítást eredményez.

Szúnyoghálók és redőnyök

Vállaljuk redőnyök és szúnyoghálók szerelését is, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk az ügyfeleknek az árnyékolástechnika terén is.

Fehér, vagy színes?

A legnépszerűbb fényes fehér szín mellett erős térhódítása van a színeknek. A kedvezményes Antracit, Aranytölgy és a Dió mellett a színskála bármely eleme hozzáférhető.

Betörés elleni védelem

A műanyag nyílászáróink magas biztonsági szintet biztosítanak konstrukciójukból fakadóan, így nyugodt lehet otthona védelme és biztonsága kapcsán is. Az alapfelszereltségen túl is széles tárházból válogathatunk az extrák terén is.

Bontás vagy bontás nélküli beépítés

Ha szeretné elkerülni a bontást, sok esetben van lehetőség különleges beépítésre is, de ezt a szerelési helyszín szemrevételezése nélkül nem lehet bővebben latolgatni. A díjmentes helyszíni felmérés lehetőséget ad az opciók áttekintésére.